• Na een hele lange periode (ruim 5 maanden) van uitgevallen judo lessen door de corona-crisis  zijn we eindelijk weer begonnen ! Uiteraard houden we daarbij de landelijke maatregelen in acht.  We hebben de ouders/verzorgers en de judoka's duidelijk geïnstrueerd dat ze bij klachten (zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts) gewoon thuis moeten blijven. Het is immers zo dat de gevleugelde uitspraak : "wij zijn helemaal klaar met corona, maar corona nog lang niet met ons", helaas nog steeds opgaat. Dus we houden klachten nauwlettend in de gaten, registreren iedere les de deelname van de aanwezige judoka's en blijven de inmiddels gebruikelijke hygiene maatregelen toepassen.

    De gemeente Westerwolde heeft het sporten in sporthal de Meet als veilig afgegeven, mits maatregelen worden opgevolgd. Bijvoorbeeld door bij binnenkomst handen te reinigen met de handenalcohol vanuit de zuil-dispensers, maar ook de 1.5 meter afstand als norm. Op de judomat is dit uiteraard niet van toepassing, maar buiten de mat houden ouders en eventuele andere geinteresseerde toeschouwers zich wel aan deze regel.

    Ondanks de nog steeds bijzondere situatie wensen we iedereen een sportief en judo seizoen 2020-2021.

    We hebben nog steeds ruimte voor nieuwe leden ! Lijkt judo je leuk, kom dan vooral op vrijdagen meedoen van 17.30-18.30 uur. De eerste 3 trainingen zijn gratis en je krijgt dan ook een gratis leen judopak. Hopelijk tot ziens !

    Bestuur Sakaee