• NIEUWE PEKELA - Als afsluiting van het judo seizoen 2016-2017 is op zaterdag 1 juli 2017 tijdens het 7de opstap-toernooi in sporthal De Spil (Nieuwe Pekela) fel gestreden door de judoka’s van judo-vereniging Sakaee Bellingwolde.

    In de gewichtsklasse onder de 38 kg wist Sim Kuilman de gouden medaille te bemachtigen, en dus kampioen. Ook teamgenoot Mohammed Jouma (-30 kg) heeft de smaak van het judo te pakken en haalde de tweede plaats. Het brons werd voor Sakaee binnengesleept door Falco Breukelman (-30 kg) en Niek Vos (-34). Een vierde prijs behaalde Cahangir Dehxargani (-27 kg).

    Judo-vereniging Sakaee Bellingwolde kent een decennia lange historie en naast het behaalde succes door Kuilman, Joumaa, Breukelman, Vos en Dehxargani in Nieuwe Pekela, wisten ook de oudere judoka’s het afgelopen seizoen de vereniging weer op de kaart te zetten in judo-land.

    Trots en tevreden kijken we terug op een dynamisch, prestatiegericht jaar. We willen judo voor de gemeente en de regio behouden, daarom is de vereniging blijvend op zoek naar nieuwe leden. Ben je geïnteresseerd en wil je ook op judo? We trainen op de vrijdagavond van 18.15 tot 19.15 uur in sporthal De Meet in Bellingwolde. Ter kennismaking met de mooie sport judo mag je de eerste drie keer gratis meedoen. De eerste training na de zomervakantie is op vrijdag 8 september 2017. Kom je ook?