• Trainer(s)

  • Hoofd trainer

    Bij judo vereniging Sakaee in Bellingwolde worden de lessen verzorgd door Wouter Meijer. In 2013 studeerde hij af aan het CIOS in Heerenveen als Trainer/Coach. De heer Meijer heeft een jarenlange ervaring met het verzorgen van judolessen. Hij is in het bezit van de 3e Dan judo en heeft de opleiding tot Trainer/Coach B van de Judo Bond Nederland afgerond. Tevens werd hij in 2007 scheidsrechter bij de Judo Bond Nederland, en promoveerde in november 2012 tot scheidsrechter 3A. De heer Meijer is een bevlogen trainer en heeft als prestatiegerichte coach tal van judoka's naar regionale- en (inter)nationale podiumplaatsen begeleid.

    In de door Wouter Meijer verzorgde judolessen staat het trainen van judo technieken centraal, maar is er ook aandacht voor opbouw van conditie en kracht, naast verbetering van coördinatie en balans, maar evenzo belangrijk, duidelijk aandacht voor (onderlinge) respect, verdraagzaamheid.

  • Assistent trainer

    Tijdens de vrijdagavond trainingen is Daniel Jonker een vertrouwd gezicht. Daniel Jonker verzorgt ook trainingen bij  Judoschool Wouter Meijer (Nieuwe Pekela) en heeft inmiddels zijn zwarte band (1. Dan). Regelmatig helpt Daniel onze hoofdtrainer Wouter Meijer bij het verzorgen van de lessen.